Изложба в София

Home » Изложба в София

Изложба в София

Тема: МАРТЕНСКИ БАЗАР – ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА

Дата: 04-03-2022

Организатор: БТПП – Център за фирмено обслужване

Анотация:

       УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

      Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че от 4 до 13 март в Централни хали – София ще се проведе Мартенски базар  –  ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА.  

Мартенски базар – Всичко за жената се организира за четвърта година, в който ще вземат участие повече от 20 фирми. Целта на изложението е да предложим на едно място артикули желани от всяка жена. Специално място ще имат предпочитаните от дамите  натурални и био козметични продукти. Ще зарадваме посетителите с ръчно изработени чанти, бижута. Ще бъдат показани нови колекции дрехи и трикотаж и много други подаръци за жените.

Организатор: Българска търговско-промишлена палата

Място на провеждане: Централни хали – София

Етаж: партер         

Работно време: 10.00 до 19.30 ч.

Вход: Свободен

За допълнителна информация : 

Българска търговско-промишлена палата- Център за фирмено обслужване

Милен Моллов

Тел.: 02/ 989 72 40, GSM 0883 488 602,  Email: fairs1@bcci.bg


На 17 февруари  2022 г.  във фойето на  сградата на БТПП бе открита изложба на тема „Приятели на българските съкровища“, съвместна инициатива на Българската търговско-промишлена палата  и Националния научен експедиционен клуб „ЮНЕСКО“.

Изложбата от фотографии на млади български творци – студенти в научни експедиции  отговаря изцяло на дейността и целите на ННЕК-ЮНЕСКО за опазването и популяризирането на националното културно-историческо и природно наследство.

На откриването присъстваха председателят на Палатата Цветан Симеонов, Кристиян Калчев – председател на ННЕК-ЮНЕСКО, д-р Людмил Иванов – председател на Съвета на браншовите организации при БТПП, проф. Мариела Модева – заместник-министър на туризма, д-р Пламена Заячка – съветник в Министерството на туризма, двама преподаватели и експерти в областта доц. Петър Балабанов и доц. Тошо Спиридонов и други гости.

На събитието присъства и Бистра Стоименова, фотограф от ЮНЕСКО и автор на голяма част от представените снимки в изложбата.

В приветствената си реч Цветан Симеонов подчерта, че Палатата в своята дейност винаги е подкрепяла развитието на младите хора в България, както в областта на бизнеса, така и в научната и културната сфера. Като пожела успех на изложбата, Симеонов изрази готовността на БТПП за бъдещо сътрудничество за реализацията на подобни инициативи.

Изложбата ще продължи до 25 февруари, като очакванията са да предизвика интерес и да намери добър отзвук в обществото.

По-детайлна информация за изложбата може да получите от следния линк  https://www.youtube.com/watch?v=Vt5WLfCpSQ4