Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България-Сърбия обявява фотоконкурс

Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България-Сърбия обявява фотоконкурс

Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България-Сърбия обявява фотоконкурс във Facebook за младежи на възраст 15-29 години по случай Деня на европейското сътрудничество, с акцент върху Европейската година на младежта.

Основната цел на фотоконкурса е да даде възможност на млади хора от България и Сърбия да споделят своите преживявания сред природата като алтернативно място за отдих с мисъл за заобикалящата ги среда.

Фотоконкурсът ще се проведе изцяло в социалните мрежи и победителите ще бъдат обявени на страницата на Програмата във Facebook тук: https://www.facebook.com/ipacbcbgrs на 19 септември 2022 г.

На 21 септември 2022 г. ще отпразнуваме Деня на европейското сътрудничество със събитие на живо на територията на природен парк Витоша, в класната стая на открито между селата Боснек и Чуйпетлово, създадена по един от нашите проекти. Събитието ще включва открит урок по екологично образование и награждаване на победителите във Фотоконкурса с вълнуващи подаръци. Подробна програма на събитието ще бъде публикувана през септември.

Насърчаваме всички младежи на възраст 15-29 години от Българо-сръбския трансграничен регион да се разходят сред природата, да се снимат и да кандидатстват за конкурса, както и да се присъединят към нас в природен парк Витоша на 21 септември 2022 г.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.