Lidl

Home » Lidl

Lidl България

Лидл България е топ работодател, който вече над 11 години устойчиво пише успешната си история в страната, като се фокусира върху удовлетвореността на своите клиенти, грижата и подкрепата за своите служители и развитието на средата.

С над 100 магазина в 50 града в страната, 2 логистични центъра – в Равно поле и Кабиле, и широк спектър от позиции в централа, Lidl е сигурен и стабилен работодател за над 3 700 човека в България. Екипът ни постоянно нараства, като само за 2021 г. се е увеличил с 15%.

Сред най-силните страни на Лидл България е устойчивият стремеж за инвестиция в млади хора без опит. За тях има серия от програми, с които компанията им дава специфични знания и умения, осигурява им възможност за силен старт в професионалното развитие, предоставя им подкрепа и среда, за да разгърнат своя потенциал. Пример за такива програми са практикантската програма за младежи над 18 г., които могат да работят за 2 месеца в магазините ни през лятото, както и стажантската програма за студенти, която също се провежда всяко лято.

Повече информация за отворените позиции в Lidl може да научите на кариерния ни сайт: https://jobs.lidl.bg/

  1. Линк към свободните позиции: https://jobs.lidl.bg/tarsene-na-rabota
  2. Тук има повече информация за програмата с грантовете, обикновено през лятото се приемат проекти: https://corporate.lidl.bg/otgovornost/ti-i-lidl-za-po-dob-r-zhivot